Da oliveira á mesa : historia da produción de aceite en Galicia / [autoras, Mercedes Vázquez Bertomeu, Pilar Rodríguez Suárez]

By: Vázquez Bartomeu, Mercedes [aut.]Contributor(s): Rodríguez Suárez, María del Pilar [aut.]Material type: TextTextPublication details: [Santiago de Compostela] : Axencia Galega de Calidade Alimentaria (Agacal), Consellería do Medio Rural , 2021Description: 127 p. : il., fot. cor. ; 29 cmContent type: texto, imaxe fixa Media type: sin mediación Carrier type: volumenISBN: 9788445353813Subject(s): Aceite de oliva- -- Produción- -- Galicia- -- Historia | Aceite de oliva- -- Producción- -- Galicia- -- Historia | cieAbstract: Esta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografía

Esta monografía é unha viaxe polas distintas etapas da historia da oliveira en Galicia

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha