000 -CABECEIRA |
Lonxitude fixa campo de control |
00909cam a2200253 c 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DO NÚMERO DE CONTROL |
Identificador do número de control |
ES-ScRBPG |
005 - DATA E HORA DA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
Data e hora da última transacción |
20241210103646.0 |
007 - CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA |
Campo fixo de descrición física |
ta |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA |
Códigos de información de lonxitude fixa |
230516s2023 sp a f |||| 000 0 spa |
017 ## - NÚMERO DE COPYRIGHT OU DE DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
GR 43-2023 |
Axencia que asigna o número |
Oficina Depósito Legal Granada |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DO SISTEMA |
Número de control do sistema |
(SpMaBN)a7285830 |
040 ## - FONTE DA CATALOGACIÓN |
Centro catalogador de orixe |
SpMaBN |
Lingua de catalogación |
glg |
Centro transcritor |
SpMaBN |
Normas de descrición |
rda |
Centro modificador |
OMA |
-- |
BDOU |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL |
Número da Clasificación Decimal Universal |
338.43(37):634.8(091) |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL |
Número da Clasificación Decimal Universal |
338.43(37):634.63(091) |
100 2# - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Peña Cervantes, Yolanda |
9 (RLIN) |
45174 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
De tornos y tornillos : |
Resto do título |
tecnologías de prensado de la uva y la aceituna en el mundo romano y tardoantiguo |
Mención de responsabilidade etc. |
/ Yolanda Peña Cervantes |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución etc. |
Granada |
Nome do editor, distribuidor etc. |
: Editorial Comares |
Data de publicación, distribución etc. |
, 2023 |
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
186 p. |
Outras características físicas |
: il., map., plan. |
Dimensións |
; 24 cm |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
( Arqueologías históricas |
Designación de volume ou secuencia |
1 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial |
Aceite de oliva |
Subdivisión de materia xeral |
Historia |
9 (RLIN) |
45175 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial |
Viño |
Subdivisión de materia xeral |
Historia |
9 (RLIN) |
45176 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial |
Lagares |
Subdivisión de materia xeral |
Historia |
Subdivisión xeográfica |
España |
9 (RLIN) |
45177 |
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS ADICIONAIS (KOHA) |
Suprimir do OPAC |
0 |
Koha [por defecto] tipo de ítem |
Libro |